نماینده مردم بهار و كبودرآهنگ در مجلس گفت: با گذشت تقریبا یك ماه از توقف جنگ تحمیلی ،هنوز مشكلات و آسیب های این جنگ بویژه منازل آسیب دیده مردم،حل نشده است.دولت موظف است ضمن ارزیابی آسیب ها و پایش نقاطی كه آسیب بیشتری دیده اند،در توزیع اعتبارات بحران عدالت را رعایت كند.
فتح الله توسلی در نشست علنی امروز (سهشنبه 31 تیر ماه) مجلس شورای اسلامی در ابتدای نطق خود، ضمن سلام و درود به ارواح مطهر شهدا و امام شهدا(ره) و بویژه شهدای جنگ تحمیلی اخیر، گفت:به خانواده های معظم شهدای تهاجم رژیم منحوس صهیونیستی،سلام و درود می فرستم.
نماینده مردم بهار و كبودر آهنگ در مجلس، افزود:رهبری و فرماندهی بینظیر رهبرمعظم انقلاب،در شرایطی كه تعدادی از فرماندهان ارشد نظام به شهادت رسیده بودند،نقطه عطفی در تاریخ جهان اسلام است كه چگونه یك فقیه و مجتهد،پیچیده ترین جنگ اخیر را فرماندهی كردند؛ما به وجود چنین رهبر و فرماندهی افتخار می كنیم.
توسلی با انتقاد از مسئله نفوذ،ادامه داد: آنچه كه در روزهای ابتدایی جنگ اتفاق افتاد بدون شك غافلگیری راهبردی و نفوذ بود.نفوذی كه در لایه های مختلف حاكمیتی،نظامی و امنیتی است و وزارت اطلاعات و سایر دستگاه های امنیتی ضمن اینكه باید پاسخگوی این وضعیت باشند لازم است با شبكه های موجود نفوذ با قدرت برخورد كنند.از تمام نیروهای مسلح،امدادی، دیپلماسی، خدماتی و همه كسانی كه درطول این چند روز زحمات طاقت فرسایی را متحمل شدند بویژه از هوشیاری مردم عزیز،تشكر می كنم.
وی با بیان اینكه آنچه كه در این دوازده روز اتفاق افتاد نشان داد كه جمهوری اسلامی ایران باید به تقویت سیستم دفاعی موشكی و پهپادی اقدام و این ظرفیت ملی را تقویت كند،مطرح كرد:دیروز و امروز و فردا موشك است كه سخن می گوید،"سجیل" است كه "ابرهه" را از اقدام علیه ایران باز می دارد و موشك ها و قدرت دفاعی ما است كه مانع نفوذ و حضور دشمن می شود.
توسلی با تاكید براین موضوع كه ضعف قدرت پدافندی به هر شكل ممكن باید برطرف شود،بیان كرد: تقویت نیروهای مسلح از جمله ارتش جمهوری اسلامی ایران و پدافند، اكنون ضرورتی انكار ناپذیر است.ارتش و نیروهای هوایی سابقه ای تاریخی در دفاع از امنیت كشور دارند و باید در كنار سایر نیروهای مسلح مورد توجه قرارگرفته و تقویت شوند و مجلس آمادگی لازم را برای كمك به نیروهای مسلح را دارد و ازهیچ كمكی دراین زمینه دریغ نمی كند.
نماینده مردم استان همدان در مجلس، با اشاره به مطالبات گندم كاران،خاطر نشان كرد: در حالی كه كشاورزان و گندمكاران مدت هااست ،گندم را تحویل دولت داده اند؛ولی هنوز پول آن را دریافت نكرده اند.بی تدبیری وزارت جهاد كشاورزی و بی توجهی به وضعیت كشاورزی و امنیت غذایی كشور ،امری انكار ناپذیر است.دولت در اسرع وقت در این زمینه اقدام كند.
عضو كمیسیون اقتصادی مجلس با تاكید براینكه خسارتی كه ناترازی برق و گاز به اقتصاد ملی و حیثیت ملی كشور وارد كرده، كمتر از جنگ رژیم صهیونیستی نیست،بیان كرد: دولت نباید در این زمینه معطل باشد و پاسخگوی خسارت وارده به معیشت مردم، بنگاه های اقتصادی و صنعت كشور باشد و به هرشكل ممكن جبران خسارت كند.
نماینده مردم بهار و كبودرآهنگ در مجلس با اشاره به جنایات رژیم صهیونی در غزه،تاكید كرد:آنچه كه امروز در غزه رخ می دهد و صدها هزار انسان بیگناه گرسنه اند،لكه ننگی بر جبین جهان امروز است. اُف بر جهانی كه خواسته كودكی امروز لقمه نانی باشد تا زنده بماند! اف بر جهانی كه میلیاردها دلار ارز منابع كشورهای اسلامی را به ترامپ قمارباز هدیه می شود و همزمان هزاران مسلمانی كه سالهاست زیر بمباران و گلوله باران صهیونیست ها هستند،برای دریافت غذا ساعت ها صف بكشند و همان ها هدف بمباران قرار بگیرند!و مسولان برخی كشورهای اسلامی عوامل این جنایات را در آغوش گیرند.
وی ادامه داد: كشورهای اسلامی بخصوص،باید به این سكوت مرگبار و سنگین پایان دهند و منابع خود را در جهت خدمت مردم مسلمان بكار گیرند.سكوت مرگبار نهادهای بین المللی و حقوق بشری و كشورهای مدعی حقوق بشر لكه ننگی بر دامن این كشورهاست.
نماینده مردم در مجلس دوازدهم با گلایه از این كه این روزها ارتباط گرفتن و ملاقات با وزرا و معاونین آنها به كار غیرممكنی برای نمایندگان مردم تبدیل شده است،مطرح كرد: نماینده مردم باید پاسخگوی مردم باشد و وزرا و معاونین و مسولان دولتی هم پاسخگوی نمایندگان مردم.دولت باید به سرعت به این وضعیت پایان دهد و راه ارتباطی امنی را برای نمایندگان فراهم آورد.وضعیت اقتصادی كشور نباید بهانه ای برای پاسخگو نبودن مسولان باشد و باید بستر امنی برای ارتباطات مردم و مسولان و مسولان با یكدیگر فراهم شودو این وظیفه دولت است.
عضو كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح كرد: علیرغم گذشت یك ماه از توقف جنگ تحمیلی هنوز مشكلات و آسیب های این جنگ بویژه منازل مردم كه دراین جنایت آسیب دیده اند،حل نشده است.دولت موظف است ضمن ارزیابی آسیب ها و پایش نقاطی كه آسیب بیشتری دیده اند،در توزیع اعتبارات بحران عدالت را رعایت كند./
منبع: خبرگزاری خانه ملت