نشر سوره مهر به شكل گستردهتری به رویداد ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ پرداخته است. این نشر یك مجموعه سه جلدی با عنوان «روزشمار ۱۵ خرداد» را به انتشار رسانده كه در ادامه به هر مجلد اشارهای خواهد شد:
احد گودرزیانی در جلد اول به مرور وقایع اساسی در بهار سال ۱۳۴۰ (به عنوان نقطه آغاز شكلگیری قیام ۱۵ خرداد) میپردازد كه با توجه به رویدادهای برجسته این برهه حساس تاریخی همچون رحلت آیتالله العظمی بروجردی و تعیین مرجعیتی برای جانشینی ایشان و انتقال سمت نخستوزیری از جعفر شریف امامی به علی امینی مطالعه آن میتواند برای طیفهای متنوع جامعه سودمند باشد.
بخشهایی نظیر رحلت آیتالله بروجردی و توجه به شناسایی مرجع تقلید جانشین ایشان، اعتراض و تظاهرات و اعتصاب دانشجویان، معلمان، كارمندان و كارگران، انتقال سمت نخستوزیری از جعفر شریف امامی به علی امینی، انحلال دو مجلس وقت، سنا و شورای ملی، تأسیس نهضت آزادی ایران و جلسات جبهه ملی، بازداشت چهرههای نظامی به اتهام فساد مالی، فعالیت جمعیتهای زنان به ریاست یك زن وابسته به حكومت و اعلام موجودیت اتحادیه زنان حقوقدان ایران و آغاز اجرای قانون اصلاحات ارضی به این ترتیب جلد اول روزشمار را تشكیل داده است.
این جلد، آذر ۱۳۹۰ در ۵۵۳ صفحه و با شمارگان دو هزار و ۵۰۰ نسخه به چاپ رسیده است.
جلد دوم از مجموعه روزشمار نیز تلاشی است در جهت طی كردن فاصله میان این دو حافظه عمومی و خاص كه كار گردآوری و تدوین آن از نخستین روزهای سال ۱۳۷۶ آغاز شده است. منابع مورد استفاده در این جلد، به همت اعضای واحد تدوین تاریخ دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری در قالب «طرح تحقیقاتی ۱۵ خرداد ۱۳۴۲» یادداشتبرداری شده و در اختیار احد گودرزیانی قرار گرفته است.
مؤلف در این مجلد به بازخوانی وقایع تاریخی تابستان سال ۱۳۴۰ میپردازد و در روزشمار هر روز كه با عنوانهای خبرهای همان روز آغاز میشود، متن خبرها و شرح وقایع آن روز را نیز درج كرده و در پینوشت هر متن نشانی منابع خبری را به صورت كامل میآورد. از این جهت جلد حاضر در امتداد مسیر مجلد پیشین مجموعه، در مسیری از روزهای تاریخ ایران قدم بر میدارد كه در نهایت به ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ خواهد رسید.
جلد سوم مجموعه «روزشمار ۱۵ خرداد» نیز به كوشش احمد گودرزیانی در واحد تدوین تاریخ دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری در نشر سوره مهر به چاپ رسید. این مجلد وقایع پائیز ۱۳۴۰ را به صورت روزشمار بازگو میكند.
در این مجموعه وقایع فاصله زمانی آغاز سال ۱۳۴۰ تا پایان سال ۱۳۴۳ به صورت روزشمار بررسی میشود تا مقدمات و بازتاب حوادث خرداد ۱۳۴۲نیز به صورت كامل بررسی شود.